Martin van Munster

Geboren te Eindhoven in 1946 als oudste zoon van 4 kinderen, vader en moeder waren  eenvoudige hard werkende mensen die zich geen luxe konden veroorloven zo net na de oorlog.
Na de lagere school en de opleiding tot schoenmaker was het karige weekloon dat Martin verdiende voor moeder meer dan welkom om het gezin draaiende te houden.
Intussen heeft Martin nu al zo'n 30 jaar een eigen zaak in Weert en woont 24 jaar in Helden-Beringe aan de rand van de peel net over de grens van Brabant en Limburg.

Muzikale verleden:
Martin zong als jonge jongen in een kerkkoor t/m 12 jaar en daarna een tijd niets. Op   15-jarige leeftijd werd hij tamboer van harmonie
'De Eendracht' waarna hij tot zijn 21e  het hele scala doorliep en stopte om aandacht te besteden aan zijn eigen bedrijf en gezin.

In 1992,  tijdens een gezellig treffen in 'n plaatselijke kroeg, moest er hoognodig een lied gemaakt worden voor de karnaval. Dat geschiedde en zondags na de optocht was het een dolle boel en een groot succes.
Het duo Knertergek (klik hier) was geboren. Samen met Theo
Guntlisbergen (klik hier), volgen er in 't hele land optredens, met succes.
Maar Theo kon er niet zoveel tijd voor vrijmaken, dat was jammer dus ging Martin alleen verder. Hij kreeg de smaak te pakken en het stond al snel vast; de muziek was eigenlijk nooit uit z'n gedachte is geweest en hij begon teksten te schrijven.

Op een dag, ontmoette hij via z'n bedrijf Jo Deusings, die een zeer
bekende componist bleek te zijn, eentje die meer dan 600 nummers heeft gecomponeerd.
Zo is er tussen die twee een vriendschap ontstaan die een hele reeks liedjes heeft voortgebracht en waarvan een selectie op de cd
' IN ME EIGE TAOL ' is gezet.

Deze cd, die in eigen beheer is uitgegeven en verkrijgbaar is door
telefonisch of via E-mail te bestellen, is in deze slappe tijd gezien de
cd-verkoop goed aangeslagen en wordt nog dagelijks verkocht. Alle
regionale radiostations hebben deze cd toegestuurd gekregen en zij
besteden er ook aandacht aan. Verschillende interviews en live
optredens zijn hier weer 't vervolg van.

Intussen is de cd 'IN ME EIGE TAOL 2 ' op 25 januari 2004
gepresenteerd en wordt er gewerkt aan nummer 3.